Spring naar inhoud
Bestel kaarten

Voor de nieuwe muziektheatervoorstelling in 2024 is Zummerbühne op zoek naar ervaren koorzangers. De voorstelling speelt van 14 augustus tot en met 8 september 2024 in Oosterwijtwerd. Door mee te doen maak je onderdeel uit van een grootse muziektheaterproductie, werk je samen met professionals, krijg je een kijkje achter de schermen en leer je veel nieuwe mensen kennen. Audities vinden plaats op 24 en 29 februari en 3 maart. Aanmelden voor de audities kan vanaf nu.

Het koor wordt begeleid door een 26-koppig professioneel orkest. Voor de voorstelling schrijft componist Reinout Douma nieuwe muziek met onder andere polyfone koormuziek met 21e eeuwse ritmes en klanken. We zoeken dit jaar ervaren koorzangers uit Noord-Nederland die ervaring hebben met meerstemmig zingen, het aanleveren van nieuw repertoire en daarnaast uit het hoofd kunnen zingen. Het koor krijgt dit jaar een andere rol dan bij Ripperda. Dit jaar zetten we het koor ook in als bewegende figuranten. Dus we verwachten van de auditanten dat ze ook plezier hebben in bewegen.

Aanmelden auditie

Aanmelden voor de audities kan tot 15 februari via het aanmeldformulier op de aanmeldpagina. Voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de auditie is dat je bij tenminste 75% van de repetities, de helft van de voorstellingen en bij de helft van de montageperiode (7 tot 14 augustus) aanwezig kunt zijn. Meer informatie over de audities vind je op de aanmeldpagina.

Op een andere manier meedoen

We zoeken dit jaar ook weer muzikanten, amateurspelers en vrijwilligers. Het is nog niet mogelijk om je hiervoor aan te melden. Meer informatie over hoe je mee kunt doen volgt.