Spring naar inhoud
Bestel kaarten

Je kan dit jaar weer met de bus naar de voorstelling. In samenwerking met Arriva brengen we je voor 10 euro vanaf Station Groningen of P+R Meerstad rechtstreeks naar Oosterwijtwerd en weer terug. Je mag zelf kiezen waar je opstapt. Bustickets zijn vanaf nu hier te koop.

De bus vertrekt elke voorstellingsdag om 19.00 uur vanaf station Groningen en om 19.15 uur vanaf P+R Meerstad. Je mag zelf bepalen waar je opstapt. Na de voorstelling vertrekt de bus om 23.30 uur weer uit Oosterwijtwerd en zorgt ervoor dat je om 00.00 uur weer terug bent bij P+R Meerstad of om 00.15 uur op Station Groningen. 

Snel en duurzaam naar De Grote Vloed

Met de bus naar Oosterwijtwerd is niet alleen beter voor het milieu, maar je voorkomt hiermee ook file- en parkeerstress. Genoeg reden dus om lekker met de bus te gaan! Je mag bij Station Groningen of P+R Meerstad opstappen en je reist voor 10 euro gemakkelijk heen en weer.

Bereikbaarheid Oosterwijtwerd met het openbaar vervoer

Oosterwijtwerd is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de stations in Appingedam en in Loppersum is het nog ongeveer 5 kilometer fietsen naar de voorstellingslocatie. Met de fiets in de trein naar Appingedam of Loppersum is natuurlijk een optie, maar de speciale busretour van en naar Groningen kan een goed alternatief zijn.