Spring naar inhoud
Bestel kaarten

Na twee uitverkochte voorstellingen (Hollands Hoop in 2022 en Ripperda in 2023) start nu ook de kaartverkoop voor de derde muziektheatervoorstelling van Zummerbühne. De nieuwe productie is van 14 augustus tot en met 8 september 2024 te zien in Oosterwijtwerd. Meer informatie over de nieuwe productie volgt na afloop van de serie voorstellingen van Ripperda.

In 2024 presenteert Zummerbühne een nieuwe muziektheatervoorstelling op een andere plek in de provincie Groningen. Dit keer bij een karakteristiek Groningse locatie: de wierde van Oosterwijtwerd, bij Eetcafé de Boerderij. Oosterwijtwerd is een klein dorp met 150 inwoners tussen Loppersum en Appingedam in de gemeente Eemsdelta. De voorstelling wordt wederom uitgevoerd door een cast van professionele acteurs en musici, aangevuld met amateurs uit de regio. Meer informatie over hoe je mee kunt doen volgt na Ripperda.

Kaarten vanaf nu verkrijgbaar

De reguliere kaarten kosten € 35 per stuk (voor de voorstellingen op woensdag, donderdag en zondag) en €37,50 (voor de voorstellingen op vrijdag en zaterdag). Ook is het weer mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een meergangendiner uit de regio. Kaarten voor het diner zijn alleen beschikbaar als combiticket voor een totaalprijs van € 75 per persoon (op woensdag, donderdag en zondag) en voor € 77,50 per persoon (op vrijdag en zaterdag).

Voorstelling met blindentolk

Ook met een visuele beperking kun je de voorstelling bezoeken. In samenwerking met Stichting Komt het Zien zorgen we voor speciale ondersteuning tijdens de voorstelling op vrijdag 30 augustus 2024. Bij deze voorstelling is een blindentolk aanwezig die live beschrijft wat er allemaal op het toneel gebeurt. Ook is er vooraf een speciale inleiding met ‘meet & feel’. Hier worden de kostuums en het decor beschreven, kunnen rekwisieten van dichtbij bekeken en gevoeld worden en kan worden kennisgemaakt met de spelers. Bezoekers kunnen in het bestelproces kiezen voor de tickets waar ‘Slechtzienden’ bij staat. Let op: deze tickets zijn alleen beschikbaar voor de voorstelling op vrijdagavond 30 augustus 2024.