Spring naar inhoud
Bestel kaarten

Voor De Grote Vloed is Zummerbühne op zoek naar enthousiaste amateurspelers. Dit jaar zijn er kleine rollen met tekst geschreven voor de amateurspelers en maak je deel uit van grote ensemblescènes. Door mee te doen aan deze grote muziektheaterproductie werk je samen met professionals, krijg je een kijkje achter de schermen en leer je veel nieuwe mensen kennen. De voorstelling speelt van 14 augustus tot en met 8 september 2024 in Oosterwijtwerd. De auditie vindt plaats op zondag 10 maart. Aanmelden kan vanaf vandaag tot 27 februari via het aanmeldformulier op de aanmeldpagina.

De professionele cast van De Grote Vloed bestaat onder andere uit Debbie Korper, Margje Wittermans, Gustav Borreman, Rabbi Jallo, Tjebbo Gerritsma en Emma Josten. De tekst wordt geschreven door Tjeerd Bischoff, de muziek wordt gecomponeerd door Reinout Douma en de regie is in handen van Liesbeth Coltof. 

Dit jaar krijgen enthousiaste amateurspelers vanaf 16 jaar met enige speelervaring de kans om deel uit te maken van deze productie. 

Aanmelden auditie

Aanmelden voor de audities kan tot 27 februari via het aanmeldformulier op de aanmeldpagina. Voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de auditie is dat je bij tenminste 75% van de repetities, de helft van de voorstellingen en bij de helft van de montageperiode (31 juli tot 13 augustus) aanwezig kunt zijn. Meer informatie over de audities vind je op de aanmeldpagina.

Op een andere manier meedoen

We zoeken dit jaar naast amateurspelers ook weer muzikanten, koorleden en vrijwilligers. Aanmelden voor de kooraudities kan nog tot 15 februari via het aanmeldformulier op de koorpagina. Meer informatie over de aanmeldprocedure voor muzikanten en vrijwilligers volgt.