Spring naar inhoud

Kaartverkoopinformatie

Kaarten voor de voorstellingen zijn alleen online verkrijgbaar via onze website. Hieronder lees je meer over de ticketprijzen, toegankelijkheid voor mindervaliden en speciale ondersteuning voor visueel beperkten.

Kaarten met vroegevogelkorting zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere kaarten zijn voor iedere voorstelling nog wel beschikbaar. Voor volwassenen kost een kaartje 30 euro per stuk. Voor jongeren tot 25 jaar kosten tickets 22 euro per stuk. 

Informatie voor rolstoelgebruikers en mindervaliden

De voorstelling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn. Hiervoor hebben we speciale plaatsen gereserveerd. Deze zijn niet online te boeken. Koop eerst een regulier ticket via onze website. Geef vervolgens aan ons door wanneer en met hoeveel personen die slecht ter been zijn je komt. Je kunt ons een mail sturen via: info@zummerbuhne.nl  In de week voorafgaand aan de voorstelling ontvang je vervolgens meer informatie over de bereikbaarheid en je bezoek.

Voorstelling 2 september met speciale ondersteuning voor visueel beperkten

In samenwerking met Stichting Komt het Zien zorgen we ervoor dat ook mensen met een visuele beperking op 2 september de voorstelling kunnen bezoeken. Met blindentolken maakt deze stichting de beleving van theatervoorstellingen en evenementen mogelijk voor iedereen met een visuele beperking.

Dit doen ze door het inzetten van een blindentolk. Deze persoon beschrijft wat er allemaal op het toneel gebeurt. De tolk doet live verslag, net zoals een sportjournalist op de radio. De blinde of slechtziende bezoeker zit gewoon in de zaal en kan via een draadloze koptelefoon de extra info van de tolk horen. Ook is er vooraf een speciale inleiding met ‘meet & feel’. Hier worden de kostuums en het decor beschreven, kunnen rekwisieten van dichtbij bekeken en gevoeld worden en kan worden kennisgemaakt met de spelers.

Heb je een visuele beperking en wil je de voorstelling bezoeken? Kies in het bestelproces voor de tickets waar ‘Slechtzienden’ of ‘Slechtzienden jeugd’ bij staat. Vervolgens ontvang je in aanloop naar de voorstelling een servicemail met meer informatie over je bezoek. Let op; deze tickets zijn alleen beschikbaar voor de voorstelling op vrijdagavond 2 september om 20.30 uur. Heb je vragen of kom je met een blindengeleidehond? Neem contact met ons op via info@zummerbuhne.nl

Wil je weten hoe een blindentolk precies te werk gaat? Bekijk dan onderstaande video.