Spring naar inhoud
Bestel kaarten

Zummerbühne is op zoek naar muzikanten voor het amateurorkest van De Grote Vloed. Dit orkest speelt versterkt mee met het professionele orkest en krijgt een plek in het decor. Door mee te doen maak je onderdeel uit van een grootse muziektheaterproductie, werk je samen met professionals, krijg je een kijkje achter de schermen en leer je veel nieuwe mensen kennen. De auditie vindt plaats op zaterdag 6 april tussen 11.00 en 16.00 uur in Groningen. Aanmelden kan vanaf vandaag tot 30 maart via het aanmeldformulier op de aanmeldpagina.

Componist Reinout Douma schrijft voor de voorstelling nieuwe muziek: spannende activistische muziek met 21e eeuwse ritmes en klanken. Het amateurorkest speelt versterkt mee met een 26-koppig professioneel orkest. We zijn op zoek naar muzikanten die een blaasinstrument of een strijkinstrument bespelen. 

Aanmelden auditie

Aanmelden voor de audities kan tot en met 30 maart via het aanmeldformulier op de aanmeldpagina. De repetities starten eind mei en vinden in overleg in het weekend plaats. Voor de montageperiode (31 juli tot en met 13 augustus) en de voorstellingen (14 augustus tot en met 8 september) kun je je beschikbaarheid opgeven. Meer informatie over de auditie vind je op de aanmeldpagina.

Op een andere manier meedoen

Zummerbühne zoekt naast muzikanten ook nog vrijwilligers. Meer informatie over de aanmeldprocedure voor vrijwilligers volgt. Het is niet meer mogelijk je aan te melden als speler.